keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Pellavainen pyykkipoikapussi

Vielä viimeiset vastavalmistuneet joululahjat pakettiin ja sitten Isolaan laskeutuu joulurauha. Pellavasta ommeltu pyykkipoikapussi sidotaan vyötärölle esiliinan tapaan. Isoon taskuun sujahtaa suurempikin määrä pyykkipoikia. Kiva erityisesti kesäkäytössä, jos ei halua jättää pyykkipoikia ulos pyykkinaruille.
Voisikohan tätä käyttää johonkin muuhunkin tarkoitukseen?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Titti! Tällainen pyykkipoikapussi on tosi kätevä juurikin kesäaikaan, kun kuivattaa pyykkejä ulkona.

   Poista
 2. Voiko talvinen työpäivä paremmin alkaa, kun saa vinkin rakkaalta miniältään tällaisesta blogista ! Aivan ihania kuvia ja käsitöitä ja mikä kakku. Ja mikä sen mukavampaa, kun Joulupukki on jo monena vuonna muistanut meitä näillä käsintehdyillä, todella mieluisilla lahjoilla. Pyykkipoikaessu viimeisimpänä. Kiitos siitä ja kaikista edellisistäkin lahjoista ja ennen kaikkea kiitos tästä blogista. Taatusti tulen tätä seuraamaan. Iloisia kädentaitohetkiä teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo ihan ylisanoistasi! Aloitin tämän blogin kirjatakseni vaatimattomiakin tekeleitämme - itselle muistiin ja inspiraation lähteeksi blogiin löytäneille. Nähtäväksi jää, pysyykö blogi julkisena vai päätyykö yksityiseksi perheen päiväkirjaksi. Tein itselleni ensimmäisen pyykkipoikaessun jo vuosia sitten, kun aina ihmettelin pyykkinarulla, mihin nopsasti ja näppärästi keräisin pyykkipojat sään armoilta. Essu ei mahdu ISOn ympärille, mutta hän on ratkaissut asian ripustamalla pussukan kaulaansa.

   Poista

Kiitos vierailustasi Isolassa, viesti vieraskirjassa ilahduttaa!